Bola Menthol Kanggo Rokok bakal menehi rasa Blueberry, Mint, Woh, Es sing luar biasa kanggo rokok tradisional kanggo nikmati rasa kanthi aroma sing apik.

Rasa: Bola Menthol Kanggo Rokok bakal menehi rasa Blueberry, Mint, Woh, Es sing luar biasa kanggo rokok tradisional kanggo nikmati rasa kanthi aroma sing apik. Iku pilihan sing paling apik kanggo saben wong sing connoisseur saka aroma kuwat. Mesthi kita duwe nada liyane, kita duwe 75 rasa kalebu ing Iced watermelon, Iced blueberry, Iced strawberry, Iced green lemon, Blackberry, Mango, Juicy peach, Strong iced blast, Woh-wohan tropis,Rasa campuran,Coklat.Aja bebas nyoba sawetara rasa nganti sampeyan nemokake rasa sing cocog karo sampeyan.

Digawe saka Minyak Alami: Kabeh manik crushball kita vegan lan digawe saka lenga alami tanpa bahan sing mbebayani. Umume tanduran nyegerake semangat lan nyuda iritasi sing disebabake inhalasi. Bakal menehi rasa lan kabungahan tinimbang mung ngrokok, kanca perokok sampeyan pengin nampa hadiah jinis iki.

Ngilangi Halitosis: Kabeh kapsul kita luwih efektif lan bakal ngilangke halitosis kanthi rega sing apik lan uga nolak ngasilake mambu sing ora enak ing tutuk. Kanthi nggunakake kapsul kita, udud tradisional sampeyan bakal dadi rasa sing nggumunake lan seger.

Gampang Gunakake: Cukup prasaja lan gampang kanggo nginstal kapsul crush ing saringan rokok. Ana kelet ing paket sing bakal nggampangake instalasi sampeyan. Nggawe bolongan karo kelet ing panggonan Filter manik cilik kapenuhan roso éca lan banjur pencet maneh nggunakake teken kanggo masang manik nang.Cara operasi tartamtu minangka nderek.Carane sijine pop manik menyang rokok, iku mung njupuk 3 detik kanggo entuk. !Langkah pisanan-Lebokake pucuk manik push menyang tengah wadhah rokok kanggo nggawe bolongan.Langkah kapindho-Gunakake ujung liyane saka manik-manik kanggo njupuk Manik-manik bledosan.Langkah katelu-Lebokake manik-manik popping menyang bolongan. , gunakake pusher manik kanggo push menyang 1/3 saka wadhah rokok, banjur remet.

Isi Paket: Ana 200 permen crushyballs kanggo sampeyan nikmati rasa seger lan siji batang kanggo nggawe rokok menthol ing kothak. Potongan 200 bisa nyukupi kepinginan sampeyan nganti pirang-pirang dina kanthi menehi rasa Es Blueberry sing alami lan seger.

image1
image2
image3
image4

Wektu kirim: Aug-18-2021